Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Καστορέλαιο 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100033
2,80 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
καστορέλαιο ενδυνάμωση τρίχας,καστορέλαιο αμυγδαλέλαιο,καστορέλαιο φυτικό έλαιο, καστορέλαιο ψυχρή έκθλι,τορέλαιο τρίχα, καστορέλαιο τιμή, καστορέλαιο γυναικεία ομορφιά,καστορέλαιο εύθραστα νύχια,καστορέλαιο τριχωτό της κεφαλής,φυτικό λάδι μασάζ,κεραλοιφές,συστατικό,λάδια,έλαια,βιολογικά έλαια,παιδικά καλλυντικά,περιποίηση,καστορέλαιο δέρμα,καστορέλαιο θρέψη χεριών,καστορέλαιο θρέψη νυχιών,βλεφαρίδες,καστορέλαιο μασάζ,λάδι μασάζ,βιταμίνη ε,σκασμένα χέρια,φυσικά καλλυντικά,καστορέλαιο και αμυγδαλελαιο,καστορέλαιο φροντίδα σωματος,καστορέλαιο φροντιδα μαλλιων,καστορέλαιο φροντιδα βλεφαριδων,καστορέλαιο ενδυναμωση βλεφαριδων,καστορέλαιο αρωματοθεραπεια,ελαιο ελαια,εκαστορέλαιο λαϊκο οξυ ,καστορέλαιο λινελαϊκο οξυ,καστορέλαιο ευθραυστα νυχια,καστορέλαιο αδυναμη τριχα,καστορέλαιο σκασμενα χερια,καστορέλαιο αφυδατωμενο δερμα,καστορέλαιο δέρμα,καστορέλαιο βασικά έλαια,καστορέλαιο λάδι καρύδας,καστορέλαιο τροποι χρησης,καστορέλαιο παρενέργειες ,καστορέλαιουγεία ,ομορφιά,καστορέλαιο τιμή,καταλογος,καστορέλαιο οδηγίες χρήσης,καστορέλαιο σε τι χρησιμεύει,καστορέλαιο φυσικά καλλυντικα στο σπίτι,καστορέλαιο κεφαλή,αρωματοθεραπεία,καστορέλαιο γυναίκα,καστορέλαιο περιποίηση,καστορέλαιο μασκα μαλλιων,καστορέλαιο δαφνέλαιο,μάτια,,καστορέλαιο πρόσωπο,καστορέλαιο μαλακτικες ιδιοτητες,καστορέλαιο ποσιμο,καστορέλαιο δέρμα,καστορέλαιο θησαυρος για μαλλια,καστορέλαιο λιπαρό φυτικό έλαιο,ολεϊό,καστορέλαιο λινολεϊκό, καστορέλαιο παλμιτικό,καστορέλαιο στεαρικό Ω-9 λιπαρά οξέα,καστορέλαιο εστέρες του ρικινελαϊκού οξέος,καστορέλαιο λιπαρά οξέα,καστορέλαιο παχύρευστο,καστορέλαιο ωφέλιμες ιδιότητές,καστορέλαιο ανάπτυξη της τρίχας,καστορέλαιο ταλαιπωρημενα μαλλιά,καστορέλαιο ταλαιπωρημενα μαλλια απο τον ηλιο και την θαλασσα,καστορέλαιο αδυναμη τριχα, καστορέλαιο ψαλιδα ,καστορέλαιο ξηροδερμια,καστορέλαιο ελαια μαλλιων,καστορέλαιο προϊόντα μακιγιάζ ,καστορέλαιο φροντίδα των χειλιών,καστορέλαιο λάμψη,καστορέλαιο απαλότητα,καστορέλαιο οργανικό,καστορέλαιο άχρωμο έλαιο

INCI

Ricinus communis seed oil