Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο κισσού 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100045
5,30 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το έλαιο κισσού παράγεται με ελαιώδη εκχύλιση τμημάτων του φυτού σε ηλιέλαιο. Το έλαιο κισσού έχει αντιοξειδωτικές, ενυδατικές, επιδιορθωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, έτσι χρησιμοποιείται σε καλλυντικές φόρμουλες περιποίησης προσώπου όπως προϊόντα φροντίδας ματιών, προϊόντα μακιγιάζ, κρέμες κατά των ρυτίδων και ορούς. Είναι ένα εξαιρετικό φυτικό έλαιο για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας καθώς διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στην επίμαχη περιοχή. Στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών προσφέρει προστασία του χρώματος και επανόρθωση της ταλαιπωρημένης τρίχας.

INCI

Helianthus annuus seed oil, hedera helix leaf extract

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store