Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο κολοκύθας 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100044
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 26/4 έως και 29/4. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 25/4 έως 29/4 θα εξυπηρετηθούν τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
8,10 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το έλαιο κολοκύθας λαμβάνεται από τους σπόρους κολοκύθας με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης. Το πλούσιο περιεχόμενό του σε λινολεϊκά, ελαϊκά λιπαρά οξέα, καροτενοειδή και βιταμίνη Ε προσφέρει υψηλές αντιγηραντικές, ενυδατικές, αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Οι φυτοστερόλες και τα ανόργανα συστατικά που περιέχονται στο έλαιο κολοκύθας παρέχουν ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Είναι κατάλληλο για την περιποίηση ώριμων και προβληματικών επιδερμίδων.

INCI

Cucurbita pepo seed oil

Επίσης /
Προτείνουμε