Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο μονόι 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100055
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 12/8 έως και 21/8. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 7/8 θα εξυπηρετηθούν από 23/8 τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
6,50 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το έλαιο monoi de Tahiti προέρχεται από την εκχύλιση φρέσκων λουλουδιών γαρδένιας σε λάδι καρύδας. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που παρέχουν ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ολιστική φροντίδα, έτσι βρίσκεται σε πολλά καλλυντικά σκευάσματα όπως σαπούνια, σαμπουάν, έλαια σώματος, προϊόντα περιποίησης πριν και μετά της έκθεσης στον ήλιο και κρέμες.

INCI

Cocos nucifera oil, gardenia tahitensis flower, tocopherol