Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο baobab, οργανικό 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100076
17,10 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το έλαιο baobab συλλέγεται από την διαδικασία ψυχρής έκθλιψης των καρπών του ομώνυμου δέντρου, ο οποίο φύεται στις Αφρικανικές σαβάνες. Έχει πλούσιο περιεχόμενο σε παλμιτικό, ολεϊκό, στεαρικό και λινολεϊκό λιπαρά οξέα καθώς και σε βιταμίνες Α, D, E και F. Είναι ιδανικό για την περιποίηση ξηρών και ώριμων επιδερμίδων, χάρη στις ενυδατικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες, καθώς βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Το έλαιο baobab χρησιμοποιείται ως συστατικό διάφορων προϊόντων μακιγιάζ, π.χ. make up, προϊόντα χειλιών για τις ενυδατικές του ιδιότητες ενώ βοηθά στην ενδυνάμωση των ταλαιπωρημένων νυχιών. Όταν χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών χαρίζει λάμψη.

INCI

Adansonia digitata seed oil.

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store