Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Καστορέλαιο, οργανικό 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100078
6,50 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το οργανικό καστορέλαιο είναι ένα λιπαρό φυτικό έλαιο το οποίο προέρχεται από τους σπόρους του φυτού ρίκινος το οποίο φύεται κυρίως σε τροπικά κλίματα. Το καστορέλαιο αποτελείται κυρίως από ολεϊό, λινολεϊκό, παλμιτικό και στεαρικό Ω-9 λιπαρά οξέα, καθώς και από εστέρες του ρικινελαϊκού οξέος. Είναι σχεδόν άχρωμο έλαιο και λόγω της υψηλής σύστασής του σε λιπαρά οξέα είναι αρκετά παχύρευστο. Το καστορέλαιο είναι γνωστό για τις ωφέλιμες ιδιότητές του στην ανάπτυξη της τρίχας, επομένως βρίσκεται σε πολλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών όπως σαμπουάν ή conditioners. Το καστορέλαιο προστίθεται επίσης σε προϊόντα μακιγιάζ ή φροντίδας των χειλιών, καθώς παρέχει λάμψη και απαλότητα.

INCI

Ricinus communis seed oil.