Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Σησαμέλαιο 250mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100011
3,80 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το σησαμέλαιο προέρχεται από ψυχρή έκθλιψη των σπόρων σουσαμιού. Παρουσιάζει υψηλή συγκέντρωση πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (λινολεϊό και ολεϊκό οξύ) καθώς και μικρή περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικούς παράγοντες και βιταμίνη Ε. Το έλαιο ρυζιού έχει ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και σε συνδυασμό με την ελαφριά υφή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, μαλλιών και χειλιών. Ακόμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έλαιο βάσης για την προσθήκη ελαιοδιαλυτών δραστικών συστατικών.

INCI

Sesamum indicum seed oil.

Επίσης /
Προτείνουμε