Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Σκουαλένιο από ελιά 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100058
6,20 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το σκουαλένιο εξάγεται από το ελαιόλαδο και είναι γνωστό για την εξαιρετική του συγγένεια για το δέρμα και τα μαλλιά. Παρέχει ένα απαλό και ενυδατωμένο αποτέλεσμα, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Το σκουαλένιο μιμείται τη φυσική λειτουργία των λιπιδίων του δέρματος και σχηματίζει ένα φιλμ προστασίας γύρω από την επιδερμίδα το οποίο βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της υγιούς εμφάνισής του. Είναι ιδανικό για την παρασκευή καλλυντικών ορών, κρεμών, προϊόντων μακιγιάζ ή για την περιποίηση της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο. Ακόμη, μπορεί να ενσωματωθεί και σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

INCI

Squalane

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store