Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Σταφυλοκουκουτσέλαιο 1Lt

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος
Κωδικός Προϊόντος: 090100016
15,20 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού παράγεται από τους θρυμματισμένους σπόρους του σταφυλιού. Περιέχει τα αντιοξειδωτικά προκυανιδίνη και βιταμίνη Ε και είναι υψηλό σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, ιδιαίτερα το λινελαϊκό οξύ. Έχει ενυδατικές, στυπτικές, μαλακτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και διεισδύει καλά στο δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Το έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού προτείνεται για χρήση σε προϊόντα περιποίησης προβληματικών ή ξηρών επιδερμίδων.

INCI

Vitis vinifera seed oil
beautylab the store