Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Φουντουκέλαιο 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100018
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 12/8 έως και 21/8. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 7/8 θα εξυπηρετηθούν από 23/8 τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
3,40 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα. Για καλύτερη σταθερότητα μπορεί να συνδυαστεί με βιταμίνη E.
Το φουντουκέλαιο προέρχεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φουντουκιού. Λόγω της υψηλής συγκέντρωσης σε ολεϊκό οξύ και βιταμίνη Ε διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας και προστατεύει από τη δράση των ελευθέρων ριζών που οφείλονται για την πρόωρη γήρανση. Είναι το τέλειο λάδι βάσης για να προσθέσουμε αιθέρια έλαια αφού αναδεικνύει πλήρως τις ιδιότητες τους χωρίς να εμποδίζει την δράση τους.

INCI

Corylus avellana seed oil.

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store