Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο jojoba 250mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100030
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 26/4 έως και 29/4. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 25/4 έως 29/4 θα εξυπηρετηθούν τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
15,50 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το έλαιο jojoba προέρχεται από τους σπόρους του θάμνου jojoba και είναι πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα καθώς και σε βιταμίνη Ε. Χάρη στις ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ειδικά για την περιποίηση της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας. Διεισδύει στο δέρμα και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του. Το έλαιο jojoba βρίσκεται επίσης σe προϊόντα περιποίησης μαλλιών καθώς τρέφει τα ξηρά μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

INCI

Simmondsia chinensis seed oil

Επίσης /
Προτείνουμε