Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο karanja 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100085
17,50 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το έλαιο karanja λαμβάνεται από τους συμπιεσμένους σπόρους του δέντρου pongam. Είναι ένα φυτικό έλαιο πλούσιο σε ακόρεστα οξέα και φλαβονοειδή που προσφέρουν θρεπτικές, ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες. Το λάδι Karanja είναι επίσης γνωστό ότι διαθέτει φυσικά φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας που αυξάνουν τη σταθερότητα ορυκτών ή άλλων φυσικών φίλτρων που χρησιμοποιούνται σε καλλυντικά σκευάσματα.

INCI

Pongamia glabra seed oil

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store