Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο macadamia 100mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100015
3,50 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το έλαιο macadamia λαμβάνεται από την ψυχρή συμπίεση των καρπών macadamia. Είναι πλούσιο σε ελαϊκά, παλμιτελοειδή, λινολεϊκά, λινολενικά οξέα που παρέχουν θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητες και βοηθούν στην αποκατάσταση και διατήρηση της δερματικής ακεραιότητας. Το λάδι macadamia είναι κατάλληλο για την επεξεργασία ξηρού και ευαίσθητου δέρματος καθώς προσφέρει καταπραϋντική και αναζωογονητική και αναπλαστική δράση στο δέρμα που έχει υποστεί βλάβη. Βρίσκεται ως συστατικό σε προϊόντα περιποίησης δέρματος όπως αντιρυτιδικές κρέμες, ορούς, κρέμες ή γαλάκτωμα σώματος, προϊόντα μακιγιάζ καθώς και σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

INCI

Macadamia ternifolia seed oil, tocopherol

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store