Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Καρθαμέλαιο 250mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100025
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 12/8 έως και 21/8. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 7/8 θα εξυπηρετηθούν από 23/8 τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
3,10 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα. Για καλύτερη σταθερότητα μπορεί να συνδυαστεί με βιταμίνη E.
Το Καρθαμέλαιο ή ζαφορέλαιο προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη των σπόρων του φυτού κάρθαμος ώστε να κρατάει όλα τα πολύτιμα συστατικά του. Είναι η πλουσιότερη πηγή πολυακόρεστων λιπαρών οξέων- λινολενικό οξύ και ολεϊκό οξύ- από οποιοδήποτε άλλο φυτικό έλαιο. Έχει λεπτή υφή, απορροφάται εύκολα και περιποιείται ιδανικά την αφυδατωμένη και ξηρή επιδερμίδα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την περιποίηση προβληματικών επιδερμίδων, όπως με τάση για ακμή.

INCI

Carthamus tinctorius seed oil.

Επίσης /
Προτείνουμε

beautylab the store