Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Αμυγδαλέλαιο 1Lt

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100002
Σας ενημερώνουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από 26/4 έως και 29/4. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 25/4 έως 29/4 θα εξυπηρετηθούν τις εργάσιμες ημέρες κατά σειρά προτεραιότητας.
8,80 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα. Για καλύτερη σταθερότητα μπορεί να συνδυαστεί με βιταμίνη E.
Το αμυγδαλέλαιο παράγεται από τους βρώσιμους καρπούς της γλυκιάς αμυγδαλιάς και σύμφωνα με τους Κινέζους είναι το σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε ,ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ έχει μαλακτικές ιδιότητες για το δέρμα και χρησιμοποιείται για την περιποίηση των «σκασμένων» χεριών και εύθραστων νυχιών. Όταν χρησιμοποιείται στα μαλλιά θρέφει και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά από τους αρωματοθεραπευτές ως βασικός φορέας διάλυσης των αιθέριων ελαίων, αλλά και ως βασικό φυτικό λάδι για μασάζ, κεραλοιφες, παιδικά καλλυντικά και άλλα προιόντα περιποίησης.

INCI

Prunus amygdalus dulcis oil.

Επίσης /
Προτείνουμε