Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2103829626, 2103254843
0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Έλαιο καμέλιας (tsubaki) 30mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100092
10,80 €

Formulation Tips

Χρησιμοποιείται αδιάλυτο ή μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα καλλυντικά σκευάσματα.
Το έλαιο καμέλιας γνωστό και ως Tsubaki το χειμερινό ρόδο της Ιαπωνίας προέρχεται απο την ψυχρή έκθλιψη του σπόρου της καμέλιας. Ξεχωρίζει για τις ενυδατικές, προστατευτικές και επανορθωτικές του ιδιότητες. Μάχεται ενάντια στα κύρια σημάδια γήρανσης,λειαίνει την τρίχα ,ενώ παράλληλα προστατεύει το χρώμα και παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια του. Πρόκειται για ένα λάδι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για το δέρμα μας.

INCI

Camellia japonica seed oil

Επίσης /
Προτείνουμε