Product was successfully added to your shopping cart.

Αμυγδαλέλαιο 250mL

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος: 090100001
3,50 €
Το αμυγδαλέλαιο παράγεται από τους βρώσιμους καρπούς της γλυκιάς αμυγδαλιάς και σύμφωνα με τους Κινέζους είναι το σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε ,ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ έχει μαλακτικές ιδιότητες για το δέρμα και χρησιμοποιείται για την περιποίηση των «σκασμένων» χεριών και εύθραστων νυχιών. Όταν χρησιμοποιείται στα μαλλιά θρέφει και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά από τους αρωματοθεραπευτές ως βασικός φορέας διάλυσης των αιθέριων ελαίων, αλλά και ως βασικό φυτικό λάδι για μασάζ, κεραλοιφες, παιδικά καλλυντικά...Διαβάστε Περισσότερα